Welke e-sigaret (elektronische sigaret) kopen?

Tegenwoordig kent zowat iedereen de elektronische sigaret, of e-sigaret, onderhand wel. Wel blijft voor vele nog de vraag “wat voor soorten elektrische sigaretten zijn er?” en “wat is de beste elektronische sigaret om aan te schaffen als starter of als gevorderde damper?”.

Elektronische sigaretten zijn echter een vrij simpel product en ondanks dat er veel verschillende productnamen zijn, zijn er slechts een paar type apparaten die er echt toe doen.

Helaas kan je door het grote aanbod gemakkelijk door de bomen het bos niet meer zien. Vandaar dat wij diverse e-sigaret starterkits aanbieden, die alles bevatten. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de onderdelen en ziet u dat het allemaal vrij gemakkelijk in gebruik is. Naar wat voor elektronische sigaret bent u op zoek?

Elektronische sigaretten vallen namelijk in 3 categorieën:

  • Wegwerpbare e-sigaretten zoals de shishapen
  • De elektronische sigaret (hervulbaar)
  • Variabele e-sigaretten / mods

De shishapen:

Is een elektrische sigaret met een vast vermogen hijsjes die meestal geen nicotine bevat. De shisha pen kan voor de roker een opstart naar het elektrisch roken zijn, alleen is het niet te vergelijken met de meer geavanceerde hervulbare varianten. De smaakbeleving is minder en het is ook duurder. Alsnog een goede opstart voor rokers van 18 jaar en ouder als u nog niet helemaal zeker bent van de e-sigaret.

Elektronische sigaretten starterkits:

De beste elektronische sigaret voor zowel de startende als gemiddelde gebruiker zijn de hervulbare varianten. Dit soort apparaten maken het mogelijk de sigaretten gemakkelijk te hervullen met een e-liquid vloeistof die verkrijgbaar zijn in diverse smaken en verschillende gradaties nicotine.

Dit geeft je niet alleen diverse intense smaakbelevingen door de zeer grote keuze aan smaken maar je krijgt ook nog eens controle over de hoeveelheid nicotine die je binnenkrijgt. Hierdoor kan je eventueel de nicotine inname geleidelijk verminderen. De elektrische sigaretten werken met oplaadbare batterijen waarvan sommige wel langer dan 24 uur mee kunnen gaan, afhankelijk van de grootte. Ze produceren meer damp, zorgen voor een betere smaak en hoeven minder vaak vervangen te worden.

Wij bieden diverse starterkits aan voor zowel starters en gemiddelde dampers, bent u nog niet zeker wat u wilt gaan gebruiken? Hier volgt een korte samenvatting van starterkits die geschikt zijn voor u:

De Ego-K CE4 is een zeer standaard elektronische sigaret en perfect voor zowel de starter als gemiddelde damper. De starterkit is uitgerust met een 650MAH batterij. Dit type batterij gaat een aantal uur mee en heeft een levensduur van gemiddeld 4/6maanden.U kunt ook een 1100MAH batterij bijbestellen deze gaat na het opladen +/- 16/18 uur mee en heeft een gemiddelde levensduur van +/- 12 maanden. De Ego-K CE4 bevat een kinderslot die u kunt activeren door binnen 5 seconden 5 x op de LED knop te drukken. Hierdoor zet u de batterij als het ware op slot waardoor er niet gedampt kan worden totdat u weer 5x snel achterelkaar op de LED knop drukt.

Daarnaast hebben de batterijen een 510 aansluiting, dat wilt zeggen dat het compatibel is op bijna alle verkrijgbare onderdelen. Denk aan verschillende atomizers, clearomizers e.d.

De atomizers (de kopstukjes van de e-sigaret), worden gebruikt om de e-liquid in te vullen. Dit zijn de standaard CE4 modellen. Het CE4 model zorgt voor een prima smaakbeleving en is de perfecte opstap naar het dampen. De atomizers zijn aan slijtage onderhevig en moeten meestal na 6 weken worden vervangen. Als u vervolgens meer wilt halen uit het dampen kunt u overstappen naar bijvoorbeeld de Kanger ProTank clearomizer.

Al onze producten zijn bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Onze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen als voorloper om te beginnen met roken.