Online E-liquids kopen

Wat is een Shisha pen?

Het roken van een waterpijp is immens populair geworden onder zowel jongeren als ouderen. Maar het roken van de tabak van een waterpijp voor een uurtje,  een traditie die van origine voortkomt uit het Midden-Oosten, is slechter gebleken dan het roken van 100 sigaretten.

Nu is er een nieuw alternatief voor mensen die genieten van het roken van een waterpijp of een sigaretje op z’n tijd omdat het lekker en leuk is. Namelijk de elektronische waterpijp pen of in de volksmond “de shisha pen”. De shishapen is een elektronische sigaret die geen nicotine bevat en is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende smaken!

Bekijk direct ons assortiment shisha pennen >>

Sterren uit Amerika en England kunnen er geen genoeg van krijgen en de shisha pen is ook in Nederland aan het groeien tot een waar fenomeen. Zit je lekker op het terras, thuis op de bank of loop je op straat? De shishapen is een ware ontspanning en bevat integendeel tot een normale sigaret of waterpijp geen nicotine!

De shisha pen is gecreëerd om een veiligere waterpijp ervaring tot stand te brengen op een trendy maar toch discrete manier. Het is een persoonlijk apparaat en is nu de eerste keuze voor iedereen, van beroemdheden tot mensen die gaan stappen, terrassen of zien als een leuk en beter alternatief voor het roken van een reguliere sigaret.

Geen tabak, nicotine of teer!

De shishapen proeft exact hetzelfde als een originele waterpijp zonder de tabak, nicotine of teer. Er zitten geen gassen in en er ontstaan  geen vlammen of andere moeilijkheden. Daarnaast kan je er overal gebruik van maken en worden ze geleverd in verschillende smaken. De werking van een shisha pen zit namelijk geheel anders in elkaar.

Al deze smaken geven exact dezelfde ervaring als de originele waterpijp. Het verschil zal je niet merken! Na gebruik is de shisha pen makkelijk weg te gooien en kunt u zo aan een nieuwe beginnen. Alhoewel het enkele dagen zal duren voordat de eerste ook maar op is. 1 Shisha pen bevat namelijk tot wel 500 poffs (trekjes). Dit staat gelijk aan ongeveer 2 tot 3 pakjes sigaretten.

De shisha pen is een revolutionaire elektronische waterpijp pen zonder nicotine, teer, tabak en is de eerste in zijn soort! In onze webwinkel kunt u gemakkelijk de shisha pen bestellen (mits je 18+ bent) en heeft u de pen veilig binnen 2 werkdagen in huis!

De shisha pen is voor eenmalig gebruik, voor de roker bieden wij ook versies aan met nicotine en traditionele tabak smaken. Door de compacte grote en het feit dat de shishapen damp creëert inplaats van rook heeft het vele voordelen tegenover een reguliere sigaret. Voor de echte roker die op zoek is naar een alternatief voor het reguliere roken of geheel wilt stoppen, raden wij het e-roken aan. Met een professionele e-sigaret starterkit kunt u direct aan de slag!

Wilt u meer weten over de shisha pen bekijk dan ook de veelgestelde vragen over de shisha pen of neem contact met ons op!