Voordelen van een e-sigaret

De elektronische sigaret bevat geen teer, tabak,  of andere soortgelijke schadelijke stoffen te vinden in een reguliere sigaret. Normale tabak sigaretten bevatten namelijk meer dan 4000 schadelijke stoffen. Wist je dat je door de sigaret o.a.:

Door de elektronische sigaret rook je minder

Wanneer je een normale sigaret rookt voel je de verplichting deze geheel op te roken. Bij de e-sigaret kunt u een paar trekjes er van  nemen en vervolgens weer wegzetten. Je rookt hierdoor van nature minder.

De e-sigaret is geld besparend

Elektronische sigaretten zijn een stuk goedkoper dan het roken van gewone sigaretten. Een normaal pakje sigaretten kost ongeveer €6,-. Een flesje e-liquid voor de e-sigaret van 10ML is gelijk aan 5 pakjes sigaretten. De e-liquids kosten gemiddeld tussen de 4 en 6 euro. Wij hebben verschillende smaken e-liquids met of zonder nicotine vanaf € 3,95.De shisha pen bevat een wegwerpbare cartridge, 1 pen is gelijk aan 2 pakjes sigaretten.

Geen last van meeroken

Dankzij de elektronische sigaret heeft uw omgeving geen last van meeroken. Nu kunt u uw dierbaren veilig houden door het gebruik van elektronische sigaretten. De damp die vrijkomt lijkt rook, maar is slechts waterdamp dat in een paar seconden verdwijnt.

Damp in plaats van rook

Elektronische sigaretten geven geen rook af! Ze produceren alleen waterdamp. Er zijn geen schadelijke stoffen die vrijkomen in de lucht elke keer wanneer er een trekje wordt genomen. Een  ‘groen’ alternatief voor de traditionele sigaretten.

Geen vieze geur

Geen stinkende haren, kleren of woning. De waterdamp bevat geen geur en verdwijnt weer binnen enkele seconden, de voordelen hiervan zijn overduidelijk. Het gaat niet in  kleren zitten, de gordijnen etc.

Roken waar je maar wilt!

Elektronische sigaretten zijn in principe overal toegestaan, hierdoor kunt u uw eventuele nicotine behoefte binnen krijgen op plaatsen waar roken niet is toegestaan. Nu kunt u uw onbedwingbare trek naar nicotine rustig op het werk, in het restaurant, aan de barof luchthaven vervullen zonder uit te stappen voor een ‘rookpauze’.

Meer informatie over elektronische sigaretten? Bekijk dan onze handleiding voor beginnende dampers.

Al onze producten zijn bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Onze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen als voorloper om te beginnen met roken.