Allereerst leuk dat je onze webshop bezoekt,wij van Shishapen.nl zijn gespecialiseerd in de verkoop van elektronische sigaretten zonder en met nicotine.Meer informatie over e-sigaretten,shisha pennen,Starbuzz ehose,e-liquids etc vind je hier. Bent u nieuw in elektronisch roken, maak dan gebruik van onze beginnershandleiding >>

De e-sigaretten / shisha pennen die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit en worden geleverd in vele smaken. Wij proberen dan ook altijd nieuwe smaken toe te voegen en de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen.Indien er een smaak is die je graag toegevoegd wil zien aan ons ruime assortiment,laat het ons dan weten en wie weet staat deze er dan binnenkort bij.

Indien er vragen zijn kun je gerust contact met ons opnemen.
Heb je een vraag over een geplaatste bestelling, Graag je mail versturen naar klantenservice@shishapen.nl onder vermelding van het bestelnummer en we beantwoorden deze uiteraard zo snel mogelijk.

Over het bedrijf

De webwinkel shishapen.nl is opgericht in maart 2013. Sindsdien proberen wij een zo groot mogelijk collectie e- sigaretten,shisha pennen,Starbuzz ehose,e-liquids en accessoires van de beste kwaliteit aan te bieden tegen een zo laag mogelijk prijs. De uitgangspositie van ons ruime assortiment is dat elk product een fijn gevoel moet bezorgen.Wij van Shishapen.nl hebben als doelstelling om mensen die roken een minder schadelijk alternatief te bieden waarbij bij de shisha pennen en Starbuzz Ehose beiden zonder nicotine zijn en bij de navulbare e-sigaretten kun je e-liquids kiezen zowel met als zonder nicotine(ook afbouwen van nicotine behoort zo tot de mogelijkheden.Uiteraard verkopen wij alleen aan mensen van 18 jaar of ouder.Nogmaals hartelijk dank voor je interesse in ons bedrijf en heb je vragen,suggesties of tips dan horen wij dit uiteraard ook graag.veel plezier met winkelen op https://www.shishapen.nl

Wil je op de hoogte blijven “like” onze Facebookpagina en klik rechts bovenin op onze pagina op  “Vind ik leuk”. of klik hier.

Al onze producten zijn bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Onze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen als voorloper om te beginnen met roken.