Heb jij een passie voor elektronisch roken, wil je vertellen over je eigen dampervaringen of meer informatie geven over roken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn enkele maanden geleden gestart met deze website met als doel een leuk product op de markt te brengen. Met trots kunnen wij zeggen dat dit is gelukt. Echter willen wij natuurlijk ook de juiste en relevante informatie omtrent onze producten en alles wat er bij komt kijken kunnen aanleveren. Vandaar dat wij enkele weken geleden begonnen zijn met het uitbreiden van onze blog.

Zo hebben wij reeds de beginnershandleiding voor elektronisch roken het leven in geroepen, creëren we infographics en algemene informatie over de e-sigaret.

Het doel

Met deze website willen we dan ook niet alleen grote hoeveelheid informatie geven maar ook een portaal creëren voor dampers, rokers, producenten etc.

Ons blog is momenteel nog in een erg beginnende fase met momenteel zo een 10 sterke (hoogwaardige) artikelen. Daarnaast heeft de website een solide basis en scoort deze  goed in de zoekresultaten.

Nu de website een goede basis heeft is het natuurlijk de zaak om uit te bouwen, dat betekend meer informatie aanbieden. Hier werken wij momenteel hard aan achter de schermen, maar dit blog kan vele malen sneller groeien. Daarom willen wij graag gaan samenwerken met een paar goede / beginnende bloggers die op deze site onder hun eigen naam mogen gaan bloggen.

Wat levert het jou op?

Als blogger op shishapen.nl blog je onder je eigen naam (en evt. foto). Omdat de website het momenteel goed doet en met een stijgende lijn groeit krijgen wij vrij veel bezoekers.

Zodoende zal je dus echt een naam opbouwen als blogger op deze site, je krijgt steeds meer lezers en naarmate de tijd vordert reacties op hetgeen wat je schrijft.

Hoe word je blogger?

We zijn opzoek naar alleen serieus geïnteresseerden die echt iets te melden hebben, goed kunnen schrijven en bereid zijn om hier tijd in te steken. Het is in principe geen probleem als je nog nooit van je leven hebt geblogd, hierbij kunnen wij je stap voor stap helpen.

Mocht je interesse hebben en wil je gastblogger worden op shishapen.nl neem dan even contact op via gastblog@shishapen.nl. Vermeld hierbij uiteraard je naam, eventueel website en een korte motivatie.

We kijken uit naar je reactie!

Helaas is het niet meer mogelijk gastblogger te worden ivm wet- en regelgeving in Nederland.

Al onze producten zijn bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Onze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen als voorloper om te beginnen met roken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *