Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking op de garantie die wij bieden op al onze producten.

 

ProductGarantietermijn
eGO batterijen2 maanden
E-liquidsDOA*
USB Laders6 Maanden
Atomizers/ClearomizersDOA*
Shisha pennenDOA*

 

* DOA: DOA staat voor Dead On Arrival en het betekent dat u garantie krijgt op een werkend product bij ontvangst. Hier is voor gekozen omdat het gaat om producten met een korte levensduur door de aard van de producten; het zijn in essentie ‘wegwerp-producten’. Indien een product dus niet werkt, krijgt u gewoon een nieuwe. Dit geld voor alle shisha pennen en atomizers. Atomizers zijn onderdelen die aan slijtage zijn onderheven en gaan gemiddeld 6 tot 9 weken mee.

E-liquids en wegwerp e-sigaretten (shishapen) gebruikt u tot ze op zijn.

In de regel gaat een batterij langer mee dan 3 maanden, maar dit hangt sterk af van hoe intensief de batterij gebruikt wordt. Indien u problemen ondervindt met de batterij binnen deze periode kunt u hem retour sturen. Wij repareren de batterij dan, of bieden u een vervangend exemplaar aan.

Garantie wordt verleend op fabrieksfouten. Schade door onbehoorlijk gebruik en normale slijtage door gebruik (zoals bijvoorbeeld deuken en krassen) zijn uitgesloten van garantie.

Indien u gebruik maakt van uw retentierecht (14 dagen retour zonder opgaaf van reden)volgens de wet koop op afstand vragen wij u een email te sturen met uw bestelnummer waarna wij de retourorder in behandeling nemen.Uiteraard dient het product in de originele verpakking en ongebruikt retourgestuurd te worden.De retourkosten zijn voor eigen rekening,het bedrag inclusief verzendkosten word na ontvangst en controle van de retourorder zsm retourbetaald.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shishapen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt ons een email sturen of u kunt het herroepingsformulier gebruiken deze vind u hier

Graag de retourorder na contact retour sturen naar:

www.shishapen.nl

Narcissenstraat 11

5151TT Drunen

Al onze producten zijn bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Onze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen als voorloper om te beginnen met roken.