Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking op de garantie die wij bieden op al onze producten.

 

ProductGarantietermijn
eGO batterijen2 maanden
E-liquidsDOA*
USB Laders6 Maanden
Atomizers/ClearomizersDOA*
Shisha pennenDOA*

 

* DOA: DOA staat voor Dead On Arrival en het betekent dat u garantie krijgt op een werkend product bij ontvangst. Hier is voor gekozen omdat het gaat om producten met een korte levensduur door de aard van de producten; het zijn in essentie ‘wegwerp-producten’. Indien een product dus niet werkt, krijgt u gewoon een nieuwe. Dit geld voor alle shisha pennen en atomizers. Atomizers zijn onderdelen die aan slijtage zijn onderheven en gaan gemiddeld 6 tot 9 weken mee.

E-liquids en wegwerp e-sigaretten (shishapen) gebruikt u tot ze op zijn.

In de regel gaat een batterij langer mee dan 3 maanden, maar dit hangt sterk af van hoe intensief de batterij gebruikt wordt. Indien u problemen ondervindt met de batterij binnen deze periode kunt u hem retour sturen. Wij repareren de batterij dan, of bieden u een vervangend exemplaar aan.

Garantie wordt verleend op fabrieksfouten. Schade door onbehoorlijk gebruik en normale slijtage door gebruik (zoals bijvoorbeeld deuken en krassen) zijn uitgesloten van garantie.

Indien u gebruik maakt van uw retentierecht (14 dagen retour zonder opgaaf van reden)volgens de wet koop op afstand vragen wij u een email te sturen met uw bestelnummer waarna wij de retourorder in behandeling nemen.Uiteraard dient het product in de originele verpakking en ongebruikt retourgestuurd te worden.De retourkosten zijn voor eigen rekening,het bedrag inclusief verzendkosten word na ontvangst en controle van de retourorder zsm retourbetaald.

Graag de retourorder na contact retour sturen naar:

www.shishapen.nl

Narcissenstraat 11

5151TT Drunen