Flavor Vapes

Flavor vapes, je hebt er vast wel over gehoord, gezien op TV of bij de lokale tabakszaak. Het zijn wegwerpbare elektronische sigaretten net zoals de shishapen, alleen zit er in een flavor vape elektrische sigaret maar liefst 18MG nicotine in tegenstelling tot een shisha pen die géén nicotine bevat.  De vapes zijn verkrijgbaar in 12 verschillende smaken, hebben allen een vermogen van 500 hijsjes en bevatten allemaal hetzelfde aantal MG nicotine.

Hoe werken Flavor vapes?

Flavor vapes werken net zoals de shisha pennen erg simpel, je hoeft alleen maar een hijs te nemen waardoor het lampje aan de voorkant activeert en oplicht waardoor de batterij wordt geactiveerd. Na activering van de batterij wordt de liquid binnen in de e-sigaret verwarmd waardoor de vloeistof verdampt en er een dampwolk ontstaat.

Flavor vapes ervaringen

De flavor vapes zijn volgens vele leuk voor even maar geen permanente oplossing voor het roken in tegenstelling tot de echte elektronische sigaret starterskit die gebruik maakt van de e-liquids.

Volgens klacht.nl bevatten de vapes bijna nooit 500 hijsjes maar slechts 200 – 300.

Zijn Flavor vapes voordeliger dan elektronische sigaretten?

Flavor vapes zijn natuurlijk elektronische sigaretten echter zijn dit wegwerpbare versies.

Elektrische sigaretten zijn een beter alternatief voor het reguliere roken en goedkoper. Met een flavor vape kom je alleen vele malen duurder uit in vergelijking met een professionele e-sigaret starterskit. 1 flesje e-liquid is al verkrijgbaar vanaf €3,95,- en is gelijk aan 5 pakjes sigaretten, in tegenstelling tot de flavor vapes die je kunt kopen vanaf €10,50,- met slechts een vermogen van 500 hijsjes.

De starterskit werken met batterijen en zijn dus oplaadbaar. Hierdoor hoeft u niet telkens terug om een wegwerpversie te kopen.

De flavour vapes of een shishapen zijn een handig alternatief om te testen of u eventueel wilt overstappen naar elektrisch roken, echter zal de ervaring die u zult beleven met een starterskit zoals de ce4, eHose e.d. vele malen beter zijn.

De smaak die je ervaart met een e-liquid komt beter binnen en u kunt ook nog eens variëren in het aantal mg nicotine die je wilt gebruiken. De e-liquids die er zijn in meer dan 500 smaken zijn namelijk per smaak verkrijgbaar in 4 verschillende nicotinegehaltes namelijk:

  • 0mg (geen nicotine);
  • 6mg nicotine;
  • 12 mg nicotine;
  • 16/18 MG.

De hoeveelheid is te variëren afhankelijk van uw eigen rookgedrag. Bent u nou een zware shag roker, dan adviseren wij de 16/18 MG, voor de reguliere roker, 11MG en voor de lichte roker slechts 6MG. Bij flavor vapes heeft u slechts de keuze uit 12 smaken met 1 nicotinegehalte. Voor veel rokers kan de 18MG nicotine dan ook veels te zwaar vallen.

Variëren met uw nicotinegehaltes heeft vele voordelen, zo kunt u uw nicotinebehoefte afbouwen en geheel stoppen met roken of geleidelijk minder nicotine gebruiken voor uw eigen gezondheid. Daarnaast kunt u de liquids mixen om uw eigen smaak te creëren.

Zijn elektrische sigaretten niet moeilijker te gebruiken?

Het klopt dat u zich even zal moeten inlezen over de elektrische sigaret, gelukkig valt dit allemaal heel erg mee. Met de beginnershandleiding voor e-sigaret gebruikers komt u al een heel eind. Daarnaast bieden wij informatie over het vullen van de e-liquid in uw e-sigaret, hebben wij diverse gebruikershandleidingen en zijn er diverse online fora waar je terecht kunt.

De e-sigaret is een vrij simpel apparaat waar u veel meer uit zult halen. Al met al bent u goedkoper uit met een elektronische starterskit, wilt u alsnog het elektrisch roken eerst proberen dan raden wij de shisha pen aan, de goedkopere variant van de flavor vapes en gemakkelijk online verkrijgbaar!

Ons product is bedoeld voor rokers van 18 jaar en ouder om een minder schadelijk alternatief te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *